недела, октомври 2, 2022
spot_imgspot_img
домаВестиЖените ги плаќаат сервисните услуги поскапо од мажите

Жените ги плаќаат сервисните услуги поскапо од мажите

Според последната студија на Journal Marketing Research, жените во САД најчесто ги плаќаат сервисните услуги на механичарските работилници, поскапо од мажите.

Како што се наведува во студијата, главна причина за овој тренд е што жените недоволно ги познаваат цените на пазарот, па најчесто ја прифаќаат првата цена која механичарите ќе им ја испорачаат.

Но, студијата уште го нотира и тоа дека жените, ако тоа го побараат од своите механичари , најчесто, добиваат поголеми попусти од мажите.

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img

Спонзорирани содржини

Спонзор

spot_img

Жените ги плаќаат сервисните услуги поскапо од мажите

Според последната студија на Journal Marketing Research, жените во САД најчесто ги плаќаат сервисните услуги на механичарските работилници, поскапо од мажите.

Како што се наведува во студијата, главна причина за овој тренд е што жените недоволно ги познаваат цените на пазарот, па најчесто ја прифаќаат првата цена која механичарите ќе им ја испорачаат.

Но, студијата уште го нотира и тоа дека жените, ако тоа го побараат од своите механичари , најчесто, добиваат поголеми попусти од мажите.

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img