Врвната машина за клима уреди на BOSCH

19

Робустна а сепак многу лесна за маневар, машината ACS 863 е полно -автоматска машина и најдобра во палетата на Bosch за фреонот R1234y. Доаѓа со интегриран идентификатор на фреон соодветен за сервисирање на комерцијални возила, камиони и хибридни A/C системи, а ги задоволува спецификациите на Германските производители на автомобили, SAE и Европските стандарди.