Tec Doc во Македонија

12

ГББ дооел како овластен дистрибутер на најдобриот и најупотребуваниот онлајн каталог за резервни делови во авто индустријата – Tec Doc, ја стартува продажбата со промоција.

Првите 10 клиенти ќе може да ја набават 12 месечната претплата на Tec Doc со попуст од 10%.

Фрлете ги пиратските цд-иња на Tec Doc, кои се некомплетни и неактуелни, и со кои ги полните вашите хард дискови и набавете ја новата – 12 месечна претплата за онлајн решението на Tec Doc.

Со него добивате корисничко име и лозинка со кои можете директно да се логирате на страната на Tec Doc и лесно, брзо и прецизно да ги лоцирате оригиналните каталошки броеви на резервните делови.