1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
yasbetir1.xyz
winbet-bet.com
1kickbet1.com
1xbet-ir1.xyz
hattrickbet1.com
4shart.com
manotobet.net
hazaratir.com
takbetir2.xyz
1betcart.com
betforwardperir.xyz
betforward-shart.com
betforward.com.co
betforward.help
betfa.cam
2betboro.com
1xbete.org
1xbett.bet
romabet.cam
megapari.cam
mahbet.cam
1xbetgiris.cam
betwiner.org
betwiner.org
1xbetgiris.cam
1xbet
1xbet
alvinbet.site
alvinbet.bet
alvinbet.help
alvinbet.site
alvinbet.bet
alvinbet.help
1xbet giris
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
betwinner
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
1xbet
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
betcart
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی

вторник, јули 16, 2024
spot_imgspot_img

[stm_quote box_color=”custom” quote_text=”” image=”7104″ img_size=”48×48″ author_name=”ГББ дооел Скопје” author_status=”Креатор на Auto Experts” quote=”“Со членство во мрежата Auto Experts, ќе добиете нови клиенти и силна поддршка за вашиот бизнис.”” box_color_custom=”#ffffff”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”62″ description=”сервиси”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”12″ description=”авто
салони”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”2000″ description=”клуб
картички”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”100″ counter_value_suf=”%” description=”задоволни клиенти”]
[vc_custom_heading text=”Зошто да влезете во мрежата Auto Experts?” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1631971571366{margin-bottom: 39px !important;}”]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-nokia” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Членство во мрежата” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631973407995{margin-bottom: 24px !important;}”]Ако имате сервис, продавница, салон… и имате капацитети и традиција на квалитетно работење во авто гранката, членството во нашата мрежа ќе ви овозможи многу поволности.[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-security” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Обуки и тренинг” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631973765948{margin-bottom: 24px !important;}”]Знаеме дека еден од најголемите проблеми на денешните авто експерти е пристпот до информации и знаење. Заедно со домашните и странски експерти ќе ви обезбедиме едукација од сите професионални сфери.[/stm_icon_box]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-binoculars” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Повеќе клиенти” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631973537157{margin-bottom: 24px !important;}”]Во нашата мрежа, клиентите полесно и поедноставно (онлајн) ќе може да ве најдат и да закажат сервис или друга услуга. Преку нашите рекламни активности и вие ќе добиете повеќе клиенти.[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-badge” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Маркетинг” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631973874455{margin-bottom: 24px !important;}”]Нашите експерти ќе ви помогнат во сите рекламни активности. Веб рекламирање, социјални мрежи. А можете да ги искористите и програмите за брендирање на вашите објекти со логото и рекламните материјали на Auto Experts.[/stm_icon_box]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-mans” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Подобри услови” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631973678853{margin-bottom: 24px !important;}”]Како членка на нашата мрежа на авто експерти, ќе имате можност да добиете подобри цени и услови од вашите и наши партнери и добавувачи на делови, опрема, софтвер и слично.[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-idea” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Промоции и настани” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955808035{margin-bottom: 24px !important;}”]Со нашите домашни и странски партнери ќе организираме специјални настани, промоции и евенти. Членовите на нашиот клуб ќе добиваат покани и ќе може да учествуваат на овие настани.[/stm_icon_box]
[stm_image_carousel grayscale=”yes” h_centered=”yes” img_size=”full” items=”5″ items_small_desktop=”4″ items_tablet=”3″ images=”7116,7110,7112,7309,7310,7312,7313″ custom_links=”/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/” css=”.vc_custom_1633156946676{padding-bottom: 10px !important;}”]
[vc_custom_heading text=”Како да влезете во мрежата?” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1632043437930{margin-top: 29px !important;margin-bottom: 29px !important;}”]

Ако сакате да влезете во селектираната мрежа на Авто Експерти, што ќе ви отвори можност за нови клиенти и развој на бизнисот, закажете состанок со нашите експерти. Ќе ве посетиме, направиме проверка на вашите капацитети (објект, опрема, алат, кадар) и ќе ви го презентираме нашиот концепт.

Ако ги исполнувате условите, нашите колеги ќе ви понудат членски пакет за влез во мрежата. Пакетот BASIC во кој добивате профил на нашата мрежа – mreza.autoexperts.mk е бесплатен! За останатите пакети информирајте се на следниот линк.

[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”80″ label_value=”80″ color=”custom” title=”од партнерите ќе ви одобрат попуст” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699682567{padding-top: 45px !important;}”]
[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”70″ label_value=”70″ color=”custom” title=”од партнерите ви нудат и други поволности” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699661259{padding-top: 45px !important;}”]
[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”5″ label_value=”5″ color=”custom” title=”е најмалиот попуст во мрежата” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699705416{padding-top: 45px !important;}”]
[vc_custom_heading text=”Уште неколку причини да влезете во мрежата Auto Experts” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1632043189590{margin-bottom: 39px !important;}”][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Брендирање на вашиот бизнис” tab_id=”1632043295653-d2e2d16b-cec2″]

Со членство во нашата Auto Experts мрежа, имате право да го користите нашето лого и назив со меѓународно име на : рекламни табли, пилони, знамиња, меморандуми, визит карти, работна облека. Ќе ви понудиме и целосни решенија за брендирање на вашиот објект. Дополнително, во соработка со странски партнери, ќе ви понудиме и специјално брендирање на модули во вашиот сервис. На тој начин ќе станете поатрактивни и повидливи за вашите клиенти.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Нови проекти и можности за соработка” tab_id=”1632043295676-edc84045-7e8e”]

Заедно со нашите партнери од земјата и странство ќе работиме на континуирано воведување на нови идеи, проекти и бизнис активности. Со нив ќе можете да создавате нови извори на приход и профит за вашиот бизнис.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Вмрежување и соработка во мрежата” tab_id=”1632128000559-31490a0e-bc0b”]

Со членство во мрежата станувате дел од една голема организација во која ќе се организираат состаноци, презентации, обуки и дружења. Ова е одлична можност да се запознаете и размените знаења, искуства но и да воспоставите директна бизнис соработка. Искористете ја можноста.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Алатки, опрема и едукација по специјални услови” tab_id=”1632128165613-e93e3be6-b82c”]

Без оглед на тоа дали се работи за опрема (хардвер – дијагностички инструменти, дигалки, вулканизерска опрема, специјален алат) или софтвер (програми за водење сервис, аналитика, материјално книговодствени програми…) или пак се работи за обуки и тренинг (специјалистички, продажни, менаџерски..) во Auto Experts ќе имате најдобри можни услови на пазарот.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Бројни маркетинг алатки” tab_id=”1632128939950-415f0c77-ba74″]

Со влез во мрежата добивате централно рекламирање на веб, социјални мрежи, радио, печатени материјали… Но ви нудиме и дополнителна поддршка преку нашите други медиуми, или со изработка на модерни решенија специјално за вас (креатива, изработка и водење веб страни и социјални мрежи…)

[/vc_tta_section][/vc_tta_accordion]
[vc_custom_heading text=”пакети за членство” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]

Ако имате сервис, станица за технички преглед или се занимавате со некоја друга дејност во авто бизнисот, а сакате да ве вклучиме во мрежата на Авто Експерти – јавете ни се. Со задоволство ќе ве посетиме и ќе ви ја презентираме нашата понуда.

[stm_spacing lg_spacing=”70″ md_spacing=”60″ sm_spacing=”50″ xs_spacing=”50″]
[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Basic” price=”Бесплатно” subtitle=”стартен пакет” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″]

 • стандарден оглас
 • основен профил на компанијата
 • можност за промоции
 • попуст со клуб картички
 • ограничена поддршка

[/stm_pricing_plan][stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”72″]

[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Popular” price=”€20″ subtitle=”повеќе опции за бизнисот” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″ price_suffix=”/ месечно” label=”ПОПУЛАРНО”]

 • препорачан (рекламиран) оглас
 • повремена објава на страничен банер
 • објава на промоции и купони
 • можност за продажба на клуб картички
 • попуст со клуб картички
 • поголема видливост на сајтот
 • објави на социјални мрежи
 • објави во Newsletter

[/stm_pricing_plan][stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”30″]

[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Premium” price=”€50″ subtitle=”партнерски статус” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″ price_suffix=”/ месечно”]

 • партнерски статус во мрежата на Auto Experts
 • брендирање и  користење на логото
 • поддршка, тренинзи, семинари
 • огласи во повеќе категории
 • детален профил на компанијата
 • препорачани (рекламирани) огласи
 • повремена објава на страничен банер
 • промоции, попусти, купони, PR објави
 • објава на настани
 • објави во Newsletter
 • објави на социјални мрежи
 • веб банер на www.tempo.mk
 • PR објави на www.tempo.mk

[/stm_pricing_plan]

[stm_spacing lg_spacing=”100″ md_spacing=”80″ sm_spacing=”70″ xs_spacing=”60″]

Ако сакате поинаква, специјално за вас подготвена понуда (краткорочно спонзорирање на вашиот оглас, објава на настан, објава на купони за попусти, спонзорство или покровителство на проектот или слично) – ви стоиме на комплетно располагање.

[stm_spacing lg_spacing=”70″ md_spacing=”60″ sm_spacing=”50″ xs_spacing=”50″]

Јавете се на нашите телефонски броеви, или пратате ни e-mail.

Со задоволство ќе ве посетиме и презентираме нашите правила, принципи и понуда.

Ако ги задоволувате основните критериуми ќе ви помогнеме да изберете еден од горенаведените пакети за членство, кои идеално одговараат на вашите потреби и можности.

Ве очекуваме :

Тел. 071 30 777 8

E-mail : info@gbb.mk

[stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”30″]
[stm_spacing lg_spacing=”40″ md_spacing=”20″ sm_spacing=”10″ xs_spacing=”0″]