вторник, ноември 29, 2022
spot_imgspot_img
домаEкологијаСоларна електрана на кровот

Соларна електрана на кровот

Српската компанија, Стојанов Ауто од Нови Сад, инаку познато авто дилерство на Рено и Нисан во Србија, се пофали со своето ново, “зелено” и економично решение.

На кровот на дилерството се поставени фотоволтаични панели и мини електрана за генерирање електрична енергија за сопствени потреби со моќност од 220 kw.

Одлично решение.

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img

Спонзорирани содржини

Спонзор

spot_img

Соларна електрана на кровот

Српската компанија, Стојанов Ауто од Нови Сад, инаку познато авто дилерство на Рено и Нисан во Србија, се пофали со своето ново, “зелено” и економично решение.

На кровот на дилерството се поставени фотоволтаични панели и мини електрана за генерирање електрична енергија за сопствени потреби со моќност од 220 kw.

Одлично решение.

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img