Промотивна цена на машината за автоматски менувачи

42

ГББ дооел Скопје, партнер на Италијанската компанија SPIN на своите клиенти им ја понуди специјалната полуавтоматска сервисна станица за автоматски менувачи (АTF Start).

Maшината е исклучително едноставна за управување, има кoмандна табла со само 4 копчиња и графички дисплеј од 240×64.

Со можност за мерење на притисокот на масло и проѕирни црева преку кои може да се следи протокот на масло.

Со сет на прскалки и адаптери за Европски и Азиски модели на возила со автоматски менувач.

Moже да работи во рачен или автоматски мод, со специјална софтверска поддршка и можност за редовно апдејтирање со нови модели.

Машината има и повеќејазична платформа со можност за избор на 22 различни јазици.

A повеќе информации и понуда, можете да добиете во ГББ на тел. 071 30 777 8, или на e-mail: info@gbb.mk