Нов високоволтажен мултиметар во Astra MS – Bosch Car Service

21

GBB Group, му испорача на својот сервисен партнер, единствениот овластен Bosch Car Service во Македонија – Астра МС нов високоволтажен мултиметар на BOSCH.

Високоволниот мултиметар FSA 050 ги тестира сите електрични системи и со тоа на брз и прецизен начин овозможува отстранување на неисправностите (дефектите) во електрините и хибридни возила. Со уредот FSA 050 во вашиот сервис ќе бидете актуелни и подготвени за новите тенденции кои се насочени кон електричните автомобили.

Компактен, лесен и интуитивен, овој безжичен уред ги тестита ефективно и прецизно напонот, волтажата, отпорноста, капацитетот, изолацијата.

Со него можете да ги пренесете податоците од мерењето на лап топ за снимање или принтање.

Дополнителна спецификација и цени можете да најдете на следниот линк.