LIQUI MOLY повторно Топ Бренд во Германија

120

13 години по ред, Германскиот производител на моторни масла и адитиви, повторно се закити со злато.

Конкретно :

LIQUI MOLY од читателите на неколку автомобилски списанија во Германија беше прогласен за врвен бренд во категоријата подмачкувачи.

Дополнително

Меѓу специјалистите за производи за нега, LIQUI MOLY го зазема второто место.

LIQUI MOLY испрати искрена благодарност до сите читатели на Auto Zeitung и Auto Zeitung Classic Cars за овие големи награди!