недела, октомври 2, 2022
spot_imgspot_img
домаВестиKTS 250 на BOSCH за 71 евра месечно!

KTS 250 на BOSCH за 71 евра месечно!

KTS 250 е моќен, компактен и мултифункционален уред за дијагностика на BOSCH.

Практично (се’-во-едно) решение, кое го стартувате веднаш, а може да се кристи и во работилницата и на терен.

  • Пакетот содржи – таблет со андроид оперативен систем што го прави исклучително лесен за ракување (како мобилен телефон и таблет).
  • Опремен е со софтверот ESI-tronic (кој е промотивно – БЕСПЛАТЕН во првата година), со датабаза од повеќе од 150 брендови.
  • Автоматско препознавање на VIN броеви.
  • Брзо и разбирливо скенирање на возилото…
  • Онлајн апдејти.

 За напредни кодирања и прилагодувања.

Сега и на Супер Лизинг – со учество од 770 евра и 24 месечни рати од 71 евра!

претходниот напис,All Inclusive понуда на BOSCH
Следниот написAutodata за 40 евра месечно
ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img

Спонзорирани содржини

Спонзор

spot_img

KTS 250 на BOSCH за 71 евра месечно!

KTS 250 е моќен, компактен и мултифункционален уред за дијагностика на BOSCH.

Практично (се’-во-едно) решение, кое го стартувате веднаш, а може да се кристи и во работилницата и на терен.

  • Пакетот содржи – таблет со андроид оперативен систем што го прави исклучително лесен за ракување (како мобилен телефон и таблет).
  • Опремен е со софтверот ESI-tronic (кој е промотивно – БЕСПЛАТЕН во првата година), со датабаза од повеќе од 150 брендови.
  • Автоматско препознавање на VIN броеви.
  • Брзо и разбирливо скенирање на возилото…
  • Онлајн апдејти.

 За напредни кодирања и прилагодувања.

Сега и на Супер Лизинг – со учество од 770 евра и 24 месечни рати од 71 евра!

претходниот напис,All Inclusive понуда на BOSCH
Следниот написAutodata за 40 евра месечно
ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img