1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
yasbetir1.xyz
winbet-bet.com
1kickbet1.com
1xbet-ir1.xyz
hattrickbet1.com
4shart.com
manotobet.net
hazaratir.com
takbetir2.xyz
1betcart.com
betforwardperir.xyz
betforward-shart.com
betforward.com.co
betforward.help
betfa.cam
2betboro.com
1xbete.org
1xbett.bet
romabet.cam
megapari.cam
mahbet.cam
1xbetgiris.cam
betwiner.org
betwiner.org
1xbetgiris.cam
1xbet
1xbet
alvinbet.site
alvinbet.bet
alvinbet.help
alvinbet.site
alvinbet.bet
alvinbet.help
1xbet giris
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
1xbetgiris.cam
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
pinbahis.com.co
betwinner
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
betwiner.org
1xbet
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
1xbete.org
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
betforward
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
yasbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1xbet
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
1betcart.com
betcart
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی
بهترین سایت شرط بندی ایرانی

вторник, јули 16, 2024
spot_imgspot_img

[stm_quote box_color=”custom” quote_text=”” image=”7104″ img_size=”48×48″ author_name=”ГББ дооел Скопје” quote=”“Со нашите Клуб картички, добивате попусти и бенефиции, во мрежата, но и на други продажни места.”” box_color_custom=”#ffffff” author_status=”Креатор на Auto Experts”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”62″ description=”сервиси”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”12″ description=”авто
салони”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”2000″ description=”клуб
картички”]
[stm_stats_counter stat_counter_style=”style_2″ counter_value=”100″ counter_value_suf=”%” description=”задоволни клиенти”]
[vc_custom_heading text=”Зошто да набавите Клуб картичка?” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1631698750039{margin-bottom: 39px !important;}”]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-nokia” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Членство во клубот” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955268347{margin-bottom: 24px !important;}”]Со набавена клуб картичка, станувате членови на нашиот клуб. Со тоа ви следуваат приоритетен третман, попусти во мрежата и надвор од неа, но и бројни други бенефиции.[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-security” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Редовни Newsletter-и” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955355158{margin-bottom: 24px !important;}”]Со нашите авто експерти редовно лансираме акции и кампањи за сопствениците на клуб картички. Со нашиот информатор (Newsletter) ќе можете да ги следите новините и изберете акцијата што ви одговара[/stm_icon_box]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-binoculars” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Попусти во мрежата” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955203715{margin-bottom: 24px !important;}”]Со валидна клуб картичка во мрежата на сервиси и авто експерти, добивате бројни попусти. Договорениот попуст на редовните цени зависи од продажното место но не може да биде помал од 5%[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-badge” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Специјални подароци” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955853771{margin-bottom: 24px !important;}”]За нашите активни членови во мрежата на Auto Experts (сервиси, станици за технички…) покрај попустите и бенефициите ќе можете да добивате и специјални подароци. Не пропуштајте.[/stm_icon_box]
[stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-mans” style=”icon_left” icon_size=”22″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Други поволности” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955711332{margin-bottom: 24px !important;}”]Нашиот тим е во активни преговори и со други продажни места (продавници, бутици, ресторани) за попусти за сопствениците на наши картички . Така, дополнително ќе заштедите[/stm_icon_box][stm_icon_box hide_title_line=”hide_title_line” icon=”stm-idea” style=”icon_left” icon_size=”30″ icon_color=”custom” icon_bg_color=”third_bg” icon_width=”70″ title=”Промоции и настани” title_font_size=”22″ title_line_height=”46″ icon_color_custom=”#222222″ css=”.vc_custom_1631955808035{margin-bottom: 24px !important;}”]Со нашите домашни и странски партнери ќе организираме специјални настани, промоции и евенти. Членовите на нашиот клуб ќе добиваат покани и ќе може да учествуваат на овие настани.[/stm_icon_box]
[stm_image_carousel grayscale=”yes” h_centered=”yes” img_size=”full” items=”5″ items_small_desktop=”4″ items_tablet=”3″ images=”7156,7133,7105,7043,7144,7051″ custom_links=”/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/,/company-overview/our-partners/”]
[vc_custom_heading text=”Поволности со клуб картичка” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1631699209815{margin-bottom: 29px !important;}”]

Со нашата клуб картичка, кај најголемиот број на авто експерти (сервиси, вулканизери, продавници, салони) ќе добиете попуст од најмалку 5%, но и дополнителни клупски бенефиции.

Нашите колеги се во константна комуникација и преговори со други продажни места (ресторани, продавници, бутици, продажни места) во кои ќе добиете дополнителни попусти на вашето пазарење.

[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”80″ label_value=”80″ color=”custom” title=”од партнерите ќе ви одобрат попуст” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699682567{padding-top: 45px !important;}”]
[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”70″ label_value=”70″ color=”custom” title=”од партнерите ви нудат и други поволности” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699661259{padding-top: 45px !important;}”]
[stm_spacing lg_spacing=”50px”][vc_pie value=”5″ label_value=”5″ color=”custom” title=”е најмалиот попуст во мрежата” units=”%” custom_color=”#fde428″ css=”.vc_custom_1631699705416{padding-top: 45px !important;}”]
[vc_custom_heading text=”пакети за членство” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]

Порачајте ја вашата нова Auto Experts клуб картичка и уживајте во специјалниот VIP третман, специјалните попусти и промоции за нашите  членови во мрежата и надвор од неа. Ако пак, сакате да уживате во безбедноста на вашите патувања во земјата и надвор од неа, изберете картичка и членство со 24/7 – Помош на пат, влечење на возилото, асистенција (поддржано од нашиот партнер – АМСМ)

[stm_spacing lg_spacing=”70″ md_spacing=”60″ sm_spacing=”50″ xs_spacing=”50″]
[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Start ” price=”€5″ subtitle=”стартен пакет” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″]

 • основно членство
 • попусти кај избрани партнери во мрежата
 • акции и промоции
 • e-mail информатор

[/stm_pricing_plan][stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”72″]

[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Safe” price=”€20″ subtitle=”безбедни патувања” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″ label=”ПОПУЛАРНО”]

 • основно членство
 • попусти кај избрани партнери во мрежата
 • акции и промоции
 • e-mail информатор
 • АМСМ членски пакет Classic
  • бесплатна помош на пат (3x)
  • бесплатно влечење (200 км – во двeте насоки)
  • бесплатен пренос на оштетено возило – неограничено
  • пкривање патни трошоци (до 1.000 ден)…

[/stm_pricing_plan][stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”30″]

[stm_pricing_plan style=”style_2″ title=”Premium” price=”€50″ subtitle=”безбедно возење во Европа” link=”url:https%3A%2F%2Fautoexperts.mk%2Fkontaktirajte-ne%2F|title:%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5″]

 • основно членство
 • попусти кај избрани партнери во мрежата
 • акции и промоции
 • e-mail информатор
 • АМСМ членски пакет Еurope Premium
  • бесплатен пренос на возило во Европа во случај на дефект или помош на пат – до 200 евра
  • бесплатен пренос на оштетено возило во случај на сообраќајна незгода – до 500 евра
  • грижа за членот (патни трошоци, хотел, рент-а-кар возило) – до 200 евра
  • бесплатна помош на пат во Македонија (5x)
  • бесплатно влечење во Македонија (200 км – во двeте насоки)
  • бесплатен пренос на оштетено возило во Македонија – неограничено во км
  • покривање патни трошоци (до 1.000 ден)…

[/stm_pricing_plan]

[stm_spacing lg_spacing=”100″ md_spacing=”80″ sm_spacing=”70″ xs_spacing=”60″]

За детали и повеќе информации за поволностите од членските пакети и за порачување на клуб картичките  – ви стоиме на комплетно располагање.

[stm_spacing lg_spacing=”70″ md_spacing=”60″ sm_spacing=”50″ xs_spacing=”50″]

Јавете се на нашите телефонски броеви, или пратете ни e-mail.

Со задоволство ќе ви ги презентираме нашите понуди.

Ве очекуваме :

Тел. 071 30 777 8

E-mail : info@gbb.mk

[stm_spacing lg_spacing=”0″ md_spacing=”0″ sm_spacing=”0″ xs_spacing=”30″]
[stm_spacing lg_spacing=”40″ md_spacing=”20″ sm_spacing=”10″ xs_spacing=”0″]
[vc_cta h2=”Порачајте ја вашата Клуб Картичка” h2_font_container=”tag:h2|font_size:20px|text_align:left|color:%23000000|line_height:24px” h2_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”flat” add_button=”right” btn_title=”испратете барање” btn_style=”flat” btn_color=”theme_style_2″ btn_align=”right” btn_i_align=”right” btn_i_icon_fontawesome=”stm-email” use_custom_fonts_h2=”true” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” el_class=”third_bg_color” css=”.vc_custom_1632041435268{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_cta]