Испорачан првиот уред на BOSCH за програмирање на TPMS

12

Новиот апарат за програмирање на сензорите за мониторинг (контрола) на притисокот во гумите (TPMS) пристигна во овластениот “Astra MS – Bosch car service” во Скопје!

Уредот TPA 300 е специјално развиен за универзалните сензори за контрола на притисокот во гумите (TPMS). Уредот покрива и може да се користи на околу 95% од возилата на пазарот.
Со него може да се програмираат преку 20 различни брендови на универзални сензори.


Преку wireless транмисија, TPMS податоците се прикажуваат директно на сопствениот екран од 2,8 инчи. Работата е лесна и едноставна а програмирањето на сензорите брзо и прецизно.

Редовно се врши апдејт на софтверот и функциите, возилата и покривањето на сензорите што гарантира дека вашиот сервисот секогаш ќе биде во тек со новините и ќе обезбедува точна услуга за клиентите.

Повеќе информации за уредот TPA 300 можете да најдете на следниот линк.