Економична балансерка од OMCN

16

Легендарниот Италијански бренд OMCN, кој функционира од 1958 година, на нашиот пазар преку GBB Group, ги пласира своите врвни парчиња опрема – дигалки, опрема за вулканизерски сервиси, опрема за механичарски и лимарски сервиси.

Во последната кампања се нуди комбинација на две машини – демонтерка (Grip 22) и балансерка (Roll 55), со економични цени.

Со купување на двете машини за цена од само 5.200 евра + ддв, можете да го опремите вашето одделение за замена и балансирање на гуми (пневматици).