недела, октомври 2, 2022
spot_imgspot_img
домаВестиAutodata за 40 евра месечно

Autodata за 40 евра месечно

Со најновата акција, ГББ дооел им излегува во пресрет на барањата на своите клиенти – надоместокот за користење на најдобрата датабаза на технички податоци AUTODATA да може да се плаќа на месечна основа.

За таа цел, во соработка со Силк Роад Банка, креиравме посебен потрошувачки кредит… со брзо и лесно одобрување…

Со него модулот на AUTODATA, (одржување и сервис) кој инаку чини 408 евра + ддв, го добивате со месечна рата – од по 40 евра и:

  • на 12 месечни рати
  • со 12 месечна лиценца
  • со 0% камата
  • и 0 денари провизија

За повеќе информации – ви стоиме на комплетно располагање.

Тел. 071 30 777 8

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img

Спонзорирани содржини

Спонзор

spot_img

Autodata за 40 евра месечно

Со најновата акција, ГББ дооел им излегува во пресрет на барањата на своите клиенти – надоместокот за користење на најдобрата датабаза на технички податоци AUTODATA да може да се плаќа на месечна основа.

За таа цел, во соработка со Силк Роад Банка, креиравме посебен потрошувачки кредит… со брзо и лесно одобрување…

Со него модулот на AUTODATA, (одржување и сервис) кој инаку чини 408 евра + ддв, го добивате со месечна рата – од по 40 евра и:

  • на 12 месечни рати
  • со 12 месечна лиценца
  • со 0% камата
  • и 0 денари провизија

За повеќе информации – ви стоиме на комплетно располагање.

Тел. 071 30 777 8

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ

Генерален спонзор

spot_img

Најпопуларни содржини

Спонзор

spot_img