Акција – со секоја канта синтетичко масло од 5л – гратис адитив

4

LIQUI MOLY Македонија уште еднаш ја повторува својата кампања – ГРАТИС адитив (за чистење на дизните и инјекторите, за бензински и дизел мотори) со секоја купена канта од 5 литри синтетичко моторно масло (5W-30, 5W-40, 0W-30…)

Кампањата можете да ја добете во продажната мрежа на LIQUI MOLY Mакедонија.