Машини за сервис на клима уреди од BOSCH

32

BOSCH располага со одлични уреди за дијагностика и сервис на клима уреди за патнички, комерцијални возила, камиони, автобуси и градежна механизација. Уредите се идеално балансирана комбинација на цената и квалитетот.

Од основните модели до врвната машина на BOSCH, уредите за сервис на клима уреди се одлична алатка и извор на приход во вашиот сервис.

Една од нив е и машината за сервис на клима уреди ACS 553, која е наменета за автомобили со  R134a и прецизно и со леснотија ги врши работите на – извлекување, рециклирање и додавање на фреон.ACS 553 е проектиран и разработен специјално како еден од уредите на BOSCH со најатрактивна цена. Тој е автоматски и лесен за поддршка, штеди време и ја зголемува ефективноста на сервисот.

Можете да изберете и варијанта на ACS 553 со принтер, а другите дополнителни опции се сет за миење и комплет за Wi-Fi конекција.

Повеќе, за машините на BOSCH за сервисирање на клима уреди можете да најдете на следниот линк.