четврток, мај 23, 2024
spot_imgspot_img

најнови постови

HaynesPro – мал дел од можностите на софтверот

HaynesPro е еден од најзначајните софтверски пакети за независните сервисери. Во онлајн базата на HaynesPro, сервисерите може да најдат : технички податоци за возила цртежи, шеми и...

промоции и вести за вашиот сервис

Врвната машина за клима уреди на BOSCH

Робустна а сепак многу лесна за маневар, машината ACS 863 е полно -автоматска машина и најдобра во палетата на Bosch за фреонот R1234y. Доаѓа...

АВТО САЛОН

СЕРВИСНА ОПРЕМА, ТЕХНОЛОГИЈА И СОФТВЕР

HaynesPro – мал дел од можностите на софтверот

HaynesPro е еден од најзначајните софтверски пакети за независните сервисери. Во онлајн базата на HaynesPro, сервисерите може да најдат : технички податоци за возила цртежи, шеми и...

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ И ОПРЕМА

Нов високоволтажен мултиметар во Astra MS – Bosch Car Service

0
GBB Group, му испорача на својот сервисен партнер, единствениот овластен Bosch Car Service во Македонија - Астра МС нов високоволтажен мултиметар на BOSCH. Високоволниот мултиметар...

Tec Doc во Македонија

0
ГББ дооел како овластен дистрибутер на најдобриот и најупотребуваниот онлајн каталог за резервни делови во авто индустријата – Tec Doc, ја стартува продажбата со...

Социјални мрежи

70фановидопаѓања
0претплатницисе претплатите

Најдобриот софтвер за делови

spot_img

Генерален спонзор

spot_img

Спонзорирани содржини

Избор на уредникот

Закажани тренинзи на BOSCH

Не пропуштајте ги специјалистичките тренинзи на BOSCH закажани во нашата земја. Линк тука.

ЕДУКАЦИЈА И СОВЕТИ

HaynesPro – мал дел од можностите на софтверот

HaynesPro е еден од најзначајните софтверски пакети за независните сервисери. Во онлајн базата на HaynesPro, сервисерите може да најдат : технички податоци за возила цртежи, шеми и...

Закажани тренинзи на BOSCH

Не пропуштајте ги специјалистичките тренинзи на BOSCH закажани во нашата земја. Линк тука.

Уште една обука за Дијагностика на BOSCH

Во Скопје на 06ти и 7ми Јуни, 2023 година се одржа уште една обука на BOSCH за Дијагностика на ECU единици кај моторни возила. Во...

Презентација на напредниот BOSCH систем за калибрација

Новите возила стануваат се’ посложени и пософистицирани. Се вградуваат нови електронски системи за комфор, активна и пасивна безбедност на возилата, што ја зголемува безбедноста...

Сериозни предизвици пред независните сервисери

Независните мулти бренд сервиси се подолг временски период под силна пресија, која се чини дека нема бргу да се намали. Напротив... Континуирана криза Најсериозен удар во...
- Реклама -spot_img

Спонзорирани содржини

РекламаGoogle search engine

АВТО ЕКСПЕРТИ

ТЕЧНОСТИ

Промоции

РекламаGoogle search engine

СИТЕ ПОСТОВИ

НАЈПОПУЛАРНИ ПОСТОВИ

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image